groothandel interieur
Interieurdecoratie schilderwerken Janssens-LO.
Ontdek de eindeloze interieurmogelijkheden in onze stijlvolle interieurwinkel. Vertrouw op het deskundig stijladvies van de zaakvoerders of één van de ervaren medewerkers. Neem op basis van uw eerste selectie vrijblijvend collectiestalen mee om uw ideeën in de correcte omstandigheden thuis te beoordelen.
Welkom bij Evenaar Eigenwijs wonen!
Evenaar Groothandel BV is gespecialiseerd in woonaccessoires, textiel, woondecoraties, vloerkleden en meubels uit India. Stoere vintage items die met veel passie worden ingekocht in India en zorgen voor een steeds wisselende collectie met veel unica's. Bij Evenaar ben je aan het juiste adres voor een trendsettende collectie maar wel met een eigenwijze stijl zoals je die van Evenaar gewend bent.
Eco-Groothandel.
Naast de particulieren verkoop heeft ons bedrijf ook een groothandel. Het assortiment van de Eco-groothandel is alleen toegankelijk indien er een inlogcode is aangevraagd. Klik hier om uw bedrijf direct aan te melden. De bouwgroothandel is er voor de vakman, aannemer, ZZP'er' en de bouwmaterialen handel.
Kaja Interieurs HGC-HANOS Horeca Groothandel.
Door jarenlange ervaring én roots in de horeca, weten de specialisten samen met u tot uw perfecte interieur te komen. Kaja Interieurs verzorgen de inrichting van hotels, restaurants cafes, zorg en onderwijsinstellingen, sport recreatiebedrijven en bedrijfsruimtes. Benieuwd wat Kaja uw professionele organisatie te bieden heeft?
Groothandel interieur decoratie Blyco Textile.
Bestel nu bij uw home decoratie groothandel. Voortaan kunt u gemakkelijk en snel al uw gewenste interieur decoratie bestellen via Blyco Textile, uw persoonlijke huisdecoratie groothandel. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag onze producten aan uw collectie toevoegen?
Wyers: groothandel voor de woninginrichting.
In Kortrijk had het bedrijf een weverii. Wyers was een groothandel en leverde alleen aan de handel: winkeliers, woninginrichters en stoffeerders. Tot in de jaren 1960 liep het bedrijf als gesmeerd, maar daarna vonden de klanten andere manieren om aan linoleum en tapijt te komen. Fabrikanten gingen rechtstreeks aan winkeliers leveren. Ook veranderde de smaak van de consument: parket en laminaat in plaats van linoleum en tapijt, Luxaflex en lamellen in plaats van gordijnen en vitrage. Wyers had geen groeimogelijkheden meer en het marktaandeel kromp. In 1995 werd Wyers failliet verklaard. Wyers speelde lange tijd een belangrijke rol in interieurtextiel. Daarom is het vaktijdschrift dat het bedrijf uitgaf interessant voor het TextielMuseum. Dit vaktijdschrift voor de woninginrichter was achtereenvolgens getiteld Wyers-tijdschrift, Interieur en Ons Huis.
Apiligne.
FABRIKANT VAN DECORATIEVE OLIELAMPEN EN HUISPARFUMS GROOTHANDEL IN GEBOORTE, BRUIDS, KERST EN RELATIEGESCHENKEN, INTERIEUR DECORATIE, BADARTIKELEN EN TOEBEHOREN. Uw groothandel bij uitstek voor geboorte, huwelijks, kerst of relatiegeschenken, secretaresse dag, dag van de klant, voor een vriendenbezoek of een geschenk ZOMAAR!
Raamdecoratie en interieurtextiel voor jouw ramen Bmfabrics Raamdecoratie Bmfabrics.
Leef je in in de allerlaatste interieurtrends en bekijk ons magazine vol inspiratie om je raamdecoratie en zonwering in het nieuw te steken! Tijd voor iets nieuws? Zin om het nieuwe jaar van start te gaan met een stralend interieur?

Contacteer ons

Resultaten voor groothandel interieur