groothandel interieur
groothandel - LED Lamp E27.
LED spot GU10 230v. LED Spot GU5.3 / MR16 12v. LED Spot E14 230V. LED spot E27 230V. LED Spot GU4 / MR11 12v. LED G53 AR111 12v. LED Lamp E27. LED Lamp E14. LED Lamp G4 / GU4 12v.
Hout interieur: groothandel in Gent gespecialiseerd in hout interieur!
Worktop Oil natural 075, L. Indien u meer informatie wilt, kan u ons vrijblijvend contacteren. Hanssens Hout biedt u een ruime keuze aan interieur: parket, laminaat, deuren, krukken, kasten op maat, wand en plafondbekleding, lijmen en houtbescherming. Maak hieronder uw keuze.:
groothandel schoenen
Wyers: groothandel voor de woninginrichting.
In Kortrijk had het bedrijf een weverii. Wyers was een groothandel en leverde alleen aan de handel: winkeliers, woninginrichters en stoffeerders. Tot in de jaren 1960 liep het bedrijf als gesmeerd, maar daarna vonden de klanten andere manieren om aan linoleum en tapijt te komen. Fabrikanten gingen rechtstreeks aan winkeliers leveren. Ook veranderde de smaak van de consument: parket en laminaat in plaats van linoleum en tapijt, Luxaflex en lamellen in plaats van gordijnen en vitrage. Wyers had geen groeimogelijkheden meer en het marktaandeel kromp. In 1995 werd Wyers failliet verklaard. Wyers speelde lange tijd een belangrijke rol in interieurtextiel. Daarom is het vaktijdschrift dat het bedrijf uitgaf interessant voor het TextielMuseum. Dit vaktijdschrift voor de woninginrichter was achtereenvolgens getiteld Wyers-tijdschrift, Interieur en Ons Huis.
silhouette cameo
Horeca interieur is een project van LED Flatlight Groothandel Maatwerk. Mijn titel.
LED Shelf lighting. LED Spots Bulbs. LED Track lights. LED Emergency Lighting. LED Shelf lighting. Dit product is niet uit voorraad leverbaar. T: 31 073 6 89 57 99. Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software.
ramen pvc
Groothandel interieur Wiljan Trendy woondecoratie!
U kunt meteen online in onze groothandel interieur bestellen. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontdek wat Groothandel Wiljan u te bieden heeft! Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontdek wat Groothandel Wiljan u te bieden heeft!
wkk
Natuursteen voor binnen en buiten vloer terras tegels Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav. icon-search.
Voeg daar een ruime keuze aan natuursteen, een eenvoudig onderhoud en een goede kras, vlek en zuurbestendigheid aan toe en je weet meteen waarom natuursteen een uitstekende keuze is voor je werkblad, tafel, gootsteen, spatwand én keukenvloer. Een trendy groene oase op Interieur 2018.
formule bmi berekenen
Over te nemen bedrijven in Bouw en afwerking.
Bouw en afwerking. Detail en groothandel niet voeding. Detail en groothandel voeding. Land en tuinbouw. Sport en recreatie. Afsluitingen, poorten, rolluiken, zonwering. Bouw en Afwerking overige. Grond, water en wegenwerken. Renovatie en verbouwingswerken. In de kijker. Beringen Verhuur van bouwkranen onderhoud gevestigd in Limburg.
tank
Agimex, specialist-groothandel in plafonds, wandsystemen en bevestigingen Agimex.
Reeds meer dan 20 jaar is Agimex, dealer van de grote merken, een gevestigde waarde als specialist-groothandel in plafond en wandsystemen voor interieur en afwerkingsbedrijven gespecialiseerd in droogafbouw. Wij bieden een ruim assortiment van vooraanstaande merken, die bekend staan om hun duurzame producten die voldoen aan de hedendaagse bouweisen.
sauna arrangement
Interieur groothandel.
Je kunt deze webshops en winkels zien op ons overzicht van de verkooppunten. Niet elk verkooppunt verkoopt alle artikelen uit het assortiment van Goround Interior. Goround Interior is een interieurgroothandel die producten ontwerpt en ontwikkelt voor in huis. Meer lezen over Goround Interior?

Contacteer ons

Meer resultaten voor groothandel interieur